Es posa en marxa el projecte ‘Mentora’ contra l’abandonament escolar

Tindrà una durada aproximada de sis mesos i està impulsat a Balaguer per la Paeria, l’Associació Reintegra i el Pla Educatiu

Aquest era l’instant abans de començar de manera oficial el projecte ‘Mentora’. Voluntaris i tècnics xerraven distesament poc abans que els mentors coneguin als adolescents, amb els quals a partir s’aniran trobant regularment durant una o dues hores a la setmana en un espai o equipament públic. L’objectiu de tot això és realitzar activitats i tenir converses que permetin a la persona mentorada prendre les decisions adients per continuar estudiant.

L’abandonament escolar prematur en l’adolescència és un problema que a Catalunya afecta al 17% dels joves. Amb aquesta iniciativa esperen poder evitar-ho a la ciutat i per aquest projecte a Balaguer s’ha aconseguit un total de nou parelles.

‘Mentora’ tindrà una durada aproximada de sis mesos i està impulsat a Balaguer per la Paeria, l’Associació Reintegra i el Pla Educatiu, que se sumen a la iniciativa de la Fundació Jaume Bofill.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.