Es constitueix el Comitè de seguretat i salut a la Paeria de Balaguer

És un òrgan de participació que es destina a la consulta regular i periòdica de les actuacions de l’empresa en matèria de prevenció de riscos laborals

La Paeria de Balaguer ha constituït el Comitè de Seguretat i Salut, un òrgan paritari i col·legiat de participació que es destina a la consulta regular i periòdica de les actuacions de l’empresa en matèria de prevenció de riscos laborals. Aquest s’ha fet amb els representants sindicals de la Paeria i l’Institut Municipal de Progrés i Cultura, els representants polítics del consistori i els representants de l’empresa de riscos laborals.

En aquesta trobada s’ha fixat el calendari de reunions de treball per al que resta d’any, les quals es faran cada tres mesos, i també s’ha posat de manifest la voluntat d’iniciar un estudi psicosocial per tal d’avaluar la situació del personal tant de la Paeria com a l’IMPIC.

D’altra banda, també es començarà a treballar amb el protocol de mesures que caldrà prendre quan s’activin els avisos per temperatures extremes durant l’estiu. Aquestes mesures s’adequaran segons les tasques a realitzar i els horaris laborals dels treballadors.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.