Entra en funcionament la xarxa Wi-Fi per a estudiants que no disposen de connexió a Internet

Aquesta setmana ha entrat en funcionament a Balaguer la xarxa Wi-Fi per a estudiants que no disposen de connexió a Internet després que el passat mes d’Abril es fes un estudi per conèixer les zones del municipi on hi havia més alumnat sense possibilitat d’accedir a la xarxa.

Després d’un període de proves, les zones on es donarà cobertura són la plaça Mercadal, la del Museu, la del CEI, la Sant Salvador i la dels Blocs de la Caixa. La propera setmana es donarà cobertura també a la zona del Secà i el Firal.

Els estudiants que presenten aquesta necessitat compten amb una clau d’accés intransferible que els permetrà accedir al servei de connexió a la xarxa des de les nou del matí fins a les nou de la nit.

D’altra banda, la Paeria ha proposat al Departament d’Educació l’opció d’instal·lar sis punts de connexió, adreçats als alumnes que no disposin d’un suport que els pugui garantir una interactivitat en línia per dur a terme part del temari escolar.

La connectivitat serà exclusiva per temes educatius, ja que l’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar que tots els alumnes de Balaguer puguin accedir a l’ensenyament de forma telemàtica.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.