En marxa un any més el projecte ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’

Durant aquesta setmana l’alumnat de 4t de Primària de les escoles de Balaguer participaran en aquesta activitat que promou la cura del medi ambient

A primera hora d’aquest dilluns desenes d’infants s’han posat mans a l’obra a les Franqueses. Un any més s’ha organitzat la campanya ‘Reforestem els espais naturals de Balaguer’, un projecte que consisteix en una plantada d’arbres en diferents zones de la ciutat per part dels alumnes de 4rt d’Educació Primària dels centres educatius, el qual va acompanyat d’una proposta didàctica de treball.

Amb aquesta campanya es pretén donar a conèixer el patrimoni natural, històric i artístic de la ciutat i el seu entorn. Els nens i nenes poden conèixer així la vegetació autòctona de la zona, al mateix temps que es promouen actituds d’estima i cura del medi ambient i del patrimoni cultural.

També durant aquests dies es duran a terme un seguit de tallers relacionats amb l’activitat a càrrec del Centre de Recursos Pedagògics, per tal de promoure un canvi d’actituds i comportaments, i fomentant actuacions que permetin una conservació i millora del medi ambient a la nostra ciutat.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.