Els trams de via del carrer Urgell i del pont de Sant Miquel passaran a ser competència de la Paeria

Així ho anuncia l’equip de govern després d’arribar a un acord amb la Secretaria General de Mobilitat i Infraestructures

Els trams urbans de la carretera C-148a i C-12z al seu pas per la ciutat de Balaguer, és a dir, el C/Urgell, Pont de Sant Miquel i el tram de carretera de sortida de la ciutat passarà a ser competència de la Paeria de Balaguer després d’arribar a un acord amb la Secretaria General de Mobilitat i Infraestructures.

El Paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha anunciat a més que el Departament de Territori ha acceptat la petició d’assumir el projecte de millora del pont de Sant Miquel l’estudi del qual es va presentar fa unes setmanes i que es calcula d’un cost aproximat de 800.000 euros. Pel que fa al carrer Urgell, des de l’Oficina Tècnica s’estudiarà ara com s’haurà de fer la millora un cop s’hagi fet el traspàs de competències.

És precisament per arranjar el pas del Pont de Sant Miquel que la Paeria va sol·licitar el traspàs de competències i així poder executar el projecte del nou pont, a la vegada que busca un carrer Urgell en condicions.

Serà en el ple ordinari d’aquest dijous quan s’aprovarà la petició formal del traspàs de competències, el primer pas per engegar la resta de projectes.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.