Els promotors de la central de biogàs de La Sentiu defensen el projecte davant la ciutadania

Ahir al vespre van convocar un acte informatiu per explicar-ne el funcionament

Els promotors de la central de biogàs de La Sentiu defensen el projecte davant la ciutadania. Ho van fer ahir al vespre en un acte informatiu a la sala polivalent del municipi en què van explicar el funcionament i característiques de la planta projectada, que per part dels promotors es presenta com una solució a la gestió de purins.

L’acte va comptar amb la intervenció per videoconferència de Xavier Flotats, professor d’enginyeria ambiental, i Neus Ferrete, subdirectora general d’agricultura i ramaderia. A més dels ramaders promotors de la central i l’empresa DITECSA, encarregada de redactar el projecte.

Aquesta sessió informativa s’ha convocat arran de la presentació de la plataforma Pobles Vius, que en diversos actes han denunciat els riscos i amenaces que hi veuen en el projecte. La setmana passada la plataforma va presentar un miler d’al•legacions contra la central de biogàs al Departament de Territori, a qui s’hi han sumat els ajuntaments de Vallfogona de Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Linyola, Castellserà, Tornabous i Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.