Els Mossos d’Esquadra denuncien penalment un conductor a la Noguera per conducció temerària

Els fets van succeir el passat 6 de gener a la carretera C-26 al terme municipal de Castelló de Farfanya

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van denunciar penalment divendres, 17 de febrer, un home de 85 anys com a presumpte autor d’un delicte de conducció temerària.

Els fets van succeir el passat 6 de gener durant una ruta en bicicleta que feia una parella de ciclistes per la C-26, al terme municipal de Castelló de Farfanya. Els ciclistes, vestits amb roba de colors d’alta visibilitat, circulaven correctament en fila i per la dreta, en un tram recte d’aquesta carretera que es caracteritza en què no disposa de voral practicable.

A l’altura del quilòmetre 12.3 van veure que s’apropaven dos vehicles en l’altre sentit de la marxa i, quan ja es trobaven molt a prop, un d’ells iniciava l’avançament ocupant tot el carril per on circulaven els ciclistes. En adonar-se del perill, els ciclistes van reduir la velocitat i es van apropar al màxim a la dreta per evitar la col·lisió passant el vehicle a alta velocitat i a pocs centímetres.

Davant els fets i donat que portaven una càmera que havia gravat els fets van interposar denúncia aportant el vídeo. Un cop rebuda, els agents Grup de Recerca i Documentació (GRD) de l’Àrea Regional de Trànsit de Ponent van analitzar les imatges i van sol·licitar l’ajut de la Unitat Central de Fotografia i Audiovisuals per poder concretar la matrícula del vehicle infractor. Gràcies a aquest treball es va aconseguir determinar la matrícula i contactar amb qui conduïa el vehicle en aquell moment.

Finalment divendres passat es va personar a la comissaria de Lleida i va quedar denunciat penalment per un delicte de conducció temerària amb l’obligatorietat de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerit.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.