Els gimnasos reobren al públic amb un 30% de l’ocupació

En canvi, les instal·lacions a l’aire lliure poden obrir amb el límit del 50% de l’ocupació

Els gimnasos i les piscines han obert les portes aquest dilluns després de tres setmanes tancats. Ho poden fer mantenint una limitació del 30% d’ocupació sempre amb cita prèvia i sense ús de vestidors, excepte en el cas de les piscines. Una mesura de relaxament que també està acompanyada de l’obertura d’instal·lacions a l’aire lliure amb el límit del 50% de l’ocupació.

Els equipaments han aprofitat aquest temps per condicionar les instal·lacions i tal i com explica Mireia Santesmasses, responsable del Gimnàs 43 de Balaguer, han intentat no perdre la il·lusió per mantenir viu el projecte.

Aquest primer tram de desescalada es preveu que es mantingui durant dues setmanes. Per al tram següent no es preveuen canvis directes, pel que fa a l’ús d’instal·lacions esportives, i no seria fins cap al 21 de desembre, si els indicadors de l’evolució de la pandèmia no suggereixen el contrari, que s’iniciaria el tercer tram del pla, que inclou ampliar al 70% la capacitat de les instal·lacions esportives a l’aire lliure i al 50% les interiors.


Informa: Carla Vilaseca i Vilarasau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.