Els espectacles de la companyia Toc de fusta a Fira Tàrrega

L’empresa d’instal·lacions de carrer, Toc de Fusta, farà parada el pròxim cap de setmana, a la Fira del Teatre de Tàrrega. La companyia portarà fins a la capital de l’Urgell el seu nou espectacle l’Atelier, una obra que van estrenar a la fira de titelles de Lleida i que ja ha fet parada diversos països europeus.

La companyia de Les avellanes portarà fins a Tàrrega el seu nou espectacle acompanyat de la col·lecció d’autòmats Els amics d’en Crusó, l’obra original de la companyia que acumula 7 anys de vida i amb el que han guanyat diverses distincions com el drac de fusta de la Fira de Titelles de Lleida com a millor espectacle de carrer.

Per la companyia la seva participació a la Fira del Teatre de Tàrrega és un punt important en la seva carrera que els remunta als seus orígens i que els anima a continuar treballant en el món dels espectacles de carrer.

El nou espectacle, elaborat amb materials totalment reciclats, ha tingut en compte el fil narratiu de la instal·lació, la seva funcionalitat i jugabilitat, però també el volum i el pes del conjunt de peces amb l’objectiu de que la companyia pugui fer girar el nou espectacle L’Atelier amb l’òpera prima de la companyia.

Les instal·lacions de la companyia Toc de Fusta es podran trobar AL Parc Ondara de Tàrrega els dies 6,7 i 8 de setembre en horari d’onze del matí a dos quarts de sis de la tarda.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.