Els escolars de la comarca participen a la jornada de cloenda del refugi de llavors

La jornada ha servit per celebrar el dia del media ambient que es commemora durant aquesta setmana

Aquest dimecres 5 de juny i coincidint amb la setmana del medi ambient els escolars de la comarca de la noguera han participat a la jornada de cloenda del refugi de llavors. Els alumnes més petits de la jornada, arribats de diferents escoles de Balaguer i la comarca han explicat les seves experiències amb els cultius que han preparat al llarg del curs per poder fer més gran el refugi de llavors. A més a més l’acte ha comptat amb la col·laboració dels alumnes de secundària que han realitzat diversos tallers adreçats als més petits.

L’alcalde de Balaguer Jordi Ignasi Vidal i el gerent del Consell Comarcal Josep Baldillou han estat els encarregats de donar la benvinguda a tots els infants, tots dos han coincidint en la importància d’aquesta jornada per tal de poder consciencia als més petits de la importància de tenir cura del medi ambient.

L’activitat, organitzada pel centre de recursos pedagògics de la Noguera, s’ha celebrat al marge Esquerra del riu Segre i ha comptat amb la participació de prop de tres centenars d’infants.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.