Els comerços d’ Artesa de Segre s’oposen a la construcció de la variant de Tremp

De moment ja han presentat 700 signatures que s’oposen a la construcció al consistori d’ Artesa de Segre

L’associació de comerços i serveis d’ Artesa de Segre ha unit esforços i han iniciat la campanya “No volem la variant” en protesta per la construcció de la variant de Tremp que desviarà el trànsit de la carretera d’Agramunt, principal eix comercial del municipi de la Noguera. Recentment des de l’associació s’ha fet una reunió amb el consistori municipal i s’ha fet entrega de prop de 700 signatures en contra de la construcció d’aquesta via.

La campanya es va iniciar durant els mesos d’estiu un cop es va confirmar la licitació d’aquest tram d’obra pel 2020. Des del moviment es recorda que la construcció de la variant de Ponts al 2010 ja va suposar greus perjudicis pels comerços d’ Artesa segons els propis comerciants.

I en aquest sentit des de l’associació asseguren que hi ha alternatives a la via.

 Per la seva banda des del consistori ja s’ha fet un sondeig a la ciutadania a través de les xarxes socials un sondeig pel qual el 53’9% dels enquestats apostaven per la construcció de la variant i per la millora de la connectivitats entre la Noguera i el Pallars, no obstant tant el consistori com el moviment creuen que el resultat no es prou representatiu degut a la baixa participació. Per aquest motiu l’Ajuntament d’Artesa ha manifestat que vol mantenir el debat al carrer hi farà jornades informatives per conèixer al 100% l’opinió dels veïns del municipi.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.