Els balaguerins podran decidir en una consulta si prefereixen una nova piscina coberta o una pista d’atletisme

Des de l’ajuntament de Balaguer s’impulsarà un procés participatiu perquè siguin els ciutadans que decideixin en quin projecte invertir part del pressupost

L’Ajuntament de Balaguer vol impulsar un procés participatiu per saber l’opinió dels ciutadans sobre diferents inversions en equipaments. Des del consistori consideren que la ciutat necessita en els propers anys una nova piscina coberta i també una pista d’atletisme i es vol preguntar a la ciutadania quina de les dos obres consideren prioritària.

La intenció de l’equip de govern és organitzar una consulta ciutadana per preguntar l’opinió dels balaguerins ja que en les dos opcions es tracta d’obres que provocaran endeutament.

De moment, des del consistori ja es va anunciar aquesta setmana que durant aquest estiu es millorarà la instal·lació de l’actual piscina coberta i es canviarà la coberta. El consistori fa mesos que busca solucions als problemes que presenta l’estructura que des de ja fa anys acumula diverses patologies que s’atribueixen a l’escàs manteniment de l’equipament. Degut als sinistres que ha patit l’estructura l’assegurança es farà càrrec del 80% del cost de la nova cúpula.


Informa: Redacció / Foto: Pista coberta de Balaguer i imatge d’arxiu d’una pista d’atletisme

1 comment

  • usuari_web_bgh

    Em semblen bé els processos participatius. En aquest cas jo escolliria una nova piscina atès que es pot traure una rendibilitat econòmica mentre que de la pista d’atletisme és més complicat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.