Els centres educatius de la Noguera se sumen a la Setmana Europea de la Prevenció de Residus

Forma part de la campanya ‘A la Noguera Selecciclem’

 

Des del 20 fins al 28 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, en la qual cada any el Consell Comarcal de la Noguera participa organitzant activitats per fomentar la prevenció de residus.

L’activitat d’enguany dona el protagonisme a l’alumnat dels centres educatius de la Noguera, des de 1r de primària fins a 4t d’ESO, i els ha convidat ser part activa de la campanya “A la Noguera Selecciclem”.

La proposta ha estat que cada grup classe dissenyi una publicació per a xarxes socials seguint les recomanacions de disseny i de contingut de la campanya ‘Selecciclem’. El Consell Comarcal de la Noguera regalarà a tots els i les alumnes de l’escola i/o institut una carmanyola (alumnes de P3, P4, P5, 1r i 2n de primària) o un Boc’n’Roll (alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària, 1r, 2n, 3r i 4t de secundària).

Aquesta activitat està inscrita al catàleg d’activitats de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, i s’inclou dins de les actuacions del Consell Comarcal de la Noguera de conscienciació per millorar la selecció dels residus a casa i augmentar així la quantitat  i la qualitat dels residus recollits de manera selectiva.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.