Els centres de reforç acadèmic també comencen el curs 2019-2020

L’inici de curs escolar no és només una cita important pels col·legis de la comarca, pels centres de reforç acadèmic també esdevé una data assenyalada amb vermell. En aquesta acadèmia de Balaguer l’inici de curs coincideix amb l’època de major nombre d’inscripcions.  Des d’alumnes de cicle inicial i fins a alumnes de batxillerat o universitaris complementen el seu aprenentatge fora de les aules amb classes individualitzades o amb grup. Els idiomes acostumen a ser les assignatures més demandades en aquestes altures de curs, però també altres matèries amb les que infants i joves busquen un suport al temari realitzat a l’aula però també complementar l’aprenentatge a mode d’activitat extraescolar.

En aquest cas i sobretot pel que fa les aules d’idiomes, des d’aquesta centre de Balaguer consideren important realitzar una metodologia viva, basada en la interacció amb els alumnes per tal de fer les classes més atractives.

D’aquesta manera, ja sigui per pujar nota, repassar o ampliar temari,  les aules de repàs com les d’aquesta acadèmia de Balaguer es converteixen en un acompanyament complementari més en el procés d’aprenentatge dels infants.


Informa: Miki Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.