Els alumnes participants al projecte FER presenten els seus projectes emprenedors

Aquest divendres al matí s’ha realitzat la fira del projecte FER que pretén fomentar l’esperit emprenedor dels alumnes dels territoris rurals. El projecte està coordinat pel Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord

…és un dels projectes que avui l’escola Arrels dels Alamús ha presentat a la Fira Fer que s’ha realitzat al Consell Comarcal de la Noguera. Com aquesta empresa s’han presentat desenes d’iniciatives d’emprenedoria que alumnes de diverses escoles del territori han treballat durant el curs escolar. El projecte FER pretén que alumnes de 5è de primària inventin solucions, sense límits de creativitat, per afrontar els reptes dels territoris rurals. Un dels objectius del projecte, evitar el despoblament rural.
La fira és la part final del projecte on els participants poden exposar i veure tots els projectes emprenedros del programa. A més a més al llarg del matí els projectes són avaluats per un njurat qualificat que reparteix diferents mencions.
Enguany han estat 34 escoles i prop de 900 alumnes acompanyats de 47 professors de tot Catalunya els que han participat aquest projecte. Des del curs 2017-2018 quan es va fer la primera edició han estat 3700 alumnes els que en un moment o altre han presentat els seus projectes emprenedors.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera i Carla Vilaseca Vilarassau

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.