Els alumnes de 5è participen a la tercera Jornada Musical de Primària

El projecte organitzat pel Servei Educatiu de la Noguera i l’Escola Municipal de Música de Balaguer arriba a la tercera edició musicant biografies de persones que han fet història

Gandhi, Neil Armstrong o Mandela han estat alguns dels protagonistes de la tercera “Jornada Musical de Primària” que per tercer any consecutiu ha reunit a tots els alumnes de 5è de Primària a la plaça Mercadal per celebrar la música en col·lectiu.

I és que el concert d’aquest matí és la clausura d’un projecte que durant tot el curs els alumnes han treballat en els respectius centres. Els infants han versionat cançons per explicar grans biografies i han participat conjuntament en el procés creatiu amb la nova figura dels delegats musicals.

La Jornada Musical és una col·laboració entre el Servei Educatiu de la Noguera i l’Escola Municipal de Música de Balaguer amb l’objectiu que la música generi nexes entre els centres educatius de la ciutat.

L’acte ha estat presentat per Kelly Isaiah, cantant de Koers, i ha comptat amb l’acompanyament d’alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.