Els Agents Rurals incorporen els drons per millorar la seva operativitat

El Cos dels  Agents Rurals de Catalunya ha incorporat vols amb dron per tal de millorar la seva perimetració d’incendis forestals, el seguiment de fauna protegida i la vigilància en espais naturals.

El Cos dels  Agents Rurals de Catalunya ha incorporat des de fa, aproximadament un any, vols amb dron per tal de millorar la seva perimetració d’incendis forestals, el seguiment de fauna protegida i la vigilància en espais naturals.

En aquest cas el vol amb dron ha permès realitzar la vigilància en un reserva natural de fauna salvatge com és l’embassament de Sant Llorenç. Durant la captació aèria d’imatges s’ha pogut percebre amb rapidesa i precisió la zona delimitada on no es pot pescar, en aquest cas el pescador localitzat estava just al límit  de la zona legal de pesca.

Actualment el cos d’Agents Rurals de Catalunya compta amb al voltant de disset efectius amb la titulació corresponent per tal de poder pilotar les aeronaus. Abans de cada vol però és necessari realitzar tots els permisos corresponents.

Actualment el cos d’Agents Rurals compta amb al menys vuit drons, amb un mínim d’aparell per cadascuna de les set regions què se subdivideixen, els aparelles ofereixen diferents característiques tècniques en funció de les diferents àrees de treball dels Agents Rurals.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.