La Paeria de Balaguer contracta 5 joves en una nova edició del programa d’ocupació “Joves en pràctiques”

El programa ofereix una contractació de 6 mesos a joves menors de 30 anys, inscrits al programa de Garantia Juvenil i que estiguin en possessió d’un títol universitari o de formació professional

 

La Paeria de Balaguer ha contractat 5 joves en una nova edició del programa d’ocupació “Joves en pràctiques”. Es tracta d’un programa que vol afavorir l’experiència laboral a joves que han acabat recentment els seus estudis i millorar la seva ocupabilitat, segons ha explicat a Ràdio Balaguer la paera d’Ocupació i Recursos Humans, Ester Guarné. La paera també ha dit que el programa ofereix una contractació de 6 mesos a joves menors de 30 anys, inscrits al programa de Garantia Juvenil i que estiguin en possessió d’un títol universitari o de formació professional de grau mitjà o superior, o un altre títol oficial reconegut com a equivalent o bé un certificat de professionalitat.

Es tracta de desenvolupar de forma pràctica els coneixements que han adquirit durant els seus estudis, amb l’acompanyament d’un tutor o tutora que cada un d’ells té assignat.

Els perfils o departaments en els quals estaran ubicats són diversos. Els 5 joves portaran a terme diferents tasques en concret a les àrees de Policia, Comunicació, Igualtat, Afers Socials i Esports. Entre ells, Guarné ha destacat la feina que es farà a l’àrea d’Igualtat, on la persona contractada donarà suport perquè tots els documents que es generin des de la Paeria tinguin un llenguatge inclusiu.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social Europeu que porta per lema “El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.