Eloi Bergós renuncia a la presidència de Junts a les Terres de Lleida per motius personals

Ha compaginat el càrrec de partit amb l’alcaldia de l’Ajuntament de Penelles i, en els passats quatre anys, ha format part de la Diputació de Lleida

El president de Junts per Catalunya a la Vegueria de les Terres de Lleida, Eloi Bergós, ha presentat aquest dimecres la seva renúncia al càrrec per motius personals. Bergós ha estat president de la Vegueria de les Terres de Lleida des de la seva constitució, l’any 2020, un càrrec de partit que ha compaginat amb l’alcaldia de l’Ajuntament de Penelles i, en els passats quatre anys, també amb el seu càrrec de diputat a la Diputació de Lleida.

Bergós ha explicat que es tracta d’un bon moment per fer el relleu al càrrec ja que s’ha aconseguit vertebrar territorialment el partit arreu de les comarques i els municipis de les Terres de Lleida i s’ha consolidat després d’un cicle complet d’eleccions al Parlament, municipals i generals.

En resposta a la renúncia, que ja s’ha presentat a l’executiva de les Terres de Lleida, i que es presentarà formalment a l’executiva nacional juntaire aquest dilluns, està previst obrir en les pròximes setmanes un procés d’eleccions per a la designació d’un nou president o presidenta i la nova executiva que l’haurà d’acompanyar a la Vegueria de les Terres de Lleida. En els pròxims dies, es proporcionaran detalls sobre el termini de presentació de candidatures i el calendari del procés electoral.

En una carta dirigida a la militància de Junts per Catalunya, Bergós ha expressat el seu agraïment pel suport rebut durant la seva gestió. Ha destacat la importància del treball col·lectiu i l’aportació dels membres en la construcció del projecte polític del partit. Bergós també ha volgut agrair a la Presidenta Laura Borràs i al Secretari General en Jordi Turull la confiança dipositada en ell durant aquesta etapa i ha detallat que ha estat “un privilegi poder servir el partit del President Puigdemont, al vostre costat i col·laborar en la construcció d’un futur millor per a tots i totes”, ha dit.

Igualment, el fins ara president de la Vegueria de les Terres de Lleida s’ha compromès a continuar col·laborant amb el partit, tant des de la seva posició com a militant de base, com des de l’alcaldia del municipi de Penelles, i a mantenir el seu compromís amb la independència de Catalunya i el progrés del país.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.