Eleccions 14F: Més de 10.600 balaguerins estan cridats a les urnes aquest diumenge

S’ha pogut constituïr les quinze meses dels set col·legis electorals de Balaguer sense cap incidència

Més de 10600 balaguerins estan cridats a les urnes en unes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebren avui. Uns comicis marcats per la pandèmia i per les restriccions sanitàries, que ha obligat a la Paeria de Balaguer a desenvolupar un dispositiu de seguretat per aquelles persones que són membres d’una mesa o per les que vagin a votar.

Una de les novetats és que s’ha adaptat el Pavelló Molí de l’Esquerrà com a punt de votació dels col·legis del Patufet, les oficines d’Acció Social i el Poliesportiu 1r d’octubre. Cap dels tres edificis estava adaptat per poder assegurar que les entrades i sortides estiguessin separades.

A les 9 del matí s’han constituït les 15 meses dels 7 col·legis electorals del municipi sense cap incidència destacable, i els seus membres han acudit a l’hora preparats per una nova jornada d’eleccions.

Des de primera hora ja s’han format cues dels votants més matiners que han acudit al seu col·legi individualment, si no és per un motiu justificat, i amb les normes de seguretat bàsiques com la distància i l’ús de la mascareta. Alguns d’ells tenien molt clar que malgrat el temor per la situació sanitària, s’havia d’anar votar sí o sí.

A hores d’ara a Catalunya ja s’han constituït gairebé la totalitat de les meses, el 100% a la província de Lleida, i més de cinc milions de catalans estan cridats a les urnes d’unes eleccions que han generat molta expectativa.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.