El temps afegit torna a condemnar al CF Balaguer

El derbi lleidatà es va saldar amb victòria visitant després del gol del Chiné al minut 94

Balaguer i Atlètic Lleida van oferir un duel igualat al Municipal de la capital de la Noguera. Els dos conjunts es van repartir el control del matx amb una part per cadascú. No obstant, l’Atlètic Lleida va aprofitar la dinàmica positiva dels darrers partits per endur-se els tres punts.

Els primers 45 minuts van ser de domini visitant, els jugadors entrenats per Turull es van fer amos de la possessió de la pilota i ben aviat ho van traduir en gol.  Al minut 9 Youssuf va aprofitar un rebuig d’Alfred i va inaugurar el marcador. El gol no va fer canviar el pla de partit del Balaguer que va sortir conservador esperant el seu moment entre els 90 minuts. Tot i tenir el domini i gaudir d’ocasions per ampliar la diferència, l’Atlètic Lleida va arribar a la mitja part amb un avantatge mínim al marcador.
En els següents 45 minuts el Balaguer va avançar línies i es va veure un conjunt vermell més atrevit, decidit a buscar l’empat. L’entrada de Mikel i Raya va donar més poder ofensiu als de la Noguera i ho van materialitzar amb una vaselina mil·limètrica de Mikel. En el tram final de partit el Balaguer va creure en les seves possibilitats i va fruir de presència ofensiva per poder aconseguir la primera victòria de la temporada. Però el temps afegit va tornar a ser una llosa pels de la Noguera i quan semblava que el partit acabaria en taules, una jugada d’estratègia va permetre a Chiné situar l’1 a 2 definitiu al marcador. Els punts van anar fins a la capital del Segrià

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera