El teatre com a eina de sensibilització

La Sala Mercantil acull de nou els tallers de la companyia ‘La Nave Va’ amb els quals es parla d’algun tema des d’una perspectiva reflexiva i mirada crítica

La Sala Mercantil de Balaguer acull per segon any consecutiu els tallers de sensibilització de la companyia ‘La Nave Va’, els quals utilitzen el teatre com una eina de reflexió i transformació social. Es realitzen en centres educatius, sales i d’altres espais amb grups de joves i persones adultes i tenen l’objectiu de parlar d’algun tema des d’una perspectiva reflexiva i mirada crítica, trencar amb prejudicis i estereotips o obrir la mirada.

Els tallers tenen una durada d’entre una hora i mitja i dues hores, intentant tenir una experiència molt immersiva amb els participants. Aquestes sessions tracten temàtiques com la violència de gènere, l’assetjament escolar, la immigració o les xarxes socials i les pantalles, segons el grup que l’estigui realitzant.

Durant la setmana la companyia ha realitzat fins a cinc tallers diferents en la mateixa sala d’espectacles a alguns usuaris i usuàries de l’Associació Reintegra, i també a l’alumnat dels instituts de la ciutat.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.