El servei de trens d’FGC d’avui dissabte finalitza a les 23.00h

Aquest tipus de mesures tenen com a objectiu mantenir la prestació dels serveis de transport col·lectiu garantint, alhora, el compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries

La mesura s’emmarca en la voluntat del Govern de la Generalitat d’adaptar el funcionament del sistema de transport públic a les mesures recomanades per gestionar l’emergència sanitària provocada pel coronavirus, en el marc del PROCICAT.

Aquest tipus de mesures tenen com a objectiu mantenir la prestació dels serveis de transport col·lectiu garantint, alhora, el compliment de les recomanacions de les autoritats sanitàries, tant per als usuaris com per als treballadors. A més, les actuacions s’emmarquen en l’objectiu de reduir l’activitat del país i evitar les concentracions de persones.

En aquest sentit, FGC ha activat diverses mesures higièniques, seguint els protocols sanitaris, per evitar tant com sigui possible els contagis. Així, perquè els usuaris no hagin de tocar les botoneres dels trens, els maquinistes obren i tanquen les portes dels trens.

Les persones usuàries d’FGC poden seguir la informació actualitzada del servei a través del perfil de Twitter @FGC. De la mateixa manera, el web i l’aplicació per a mòbils de Ferrocarrils informaran de les possibles alteracions en la circulació dels trens.


Informa: redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.