El Servei de Suport al Dol de Ponent comença a atendre a les instal·lacions del Consell Comarcal

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera ha iniciat aquest any una nova col·laboració amb el Servei de Suport al Dol de Ponent.

Des d’aquest mes de febrer, el Servei de Suport al Dol de Ponent oferirà el seu servei el primer dilluns de cada mes, a les instal·lacions del Consell Comarcal de la Noguera. Aquesta entitat té com a activitat principal oferir acompanyament emocional i psicoterapèutic a les persones en dol i al final de la vida, acompanyant-les tant a elles com a les famílies en el procés i després de morir i aconseguir que cap persona se senti sola, incompresa o desatesa en l’etapa final de la vida o durant el seu procés de dol per la pèrdua d’un ésser estimat.

La prestació d’aquest nou servei a la comarca es complementarà amb la tasca de sensibilització, que ja es va iniciar l’any passat, programant xerrades i exposicions sobre el dol en alguns municipis de la comarca.

Per a aquest any ja està programada la xerrada “Adaptar-nos a les pèrdues, un camí per descobrir”, el dia 20 de febrer, a les 17.00 hores, al Casal de la Gent Gran de Balaguer, i la mateixa xerrada el dia 31 de març, a les 17.30 hores al Centre “La Fassina” de Montgai. A partir del mes d’abril es realitzarà en d’altres municipis.


Informa: Redacció Foto: Arxiu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.