El servei ‘De la mà’ realitza una segona sessió per a promoure l’envelliment actiu amb la col·laboració del CAP Balaguer

La sessió forma part d’una sèrie que es van iniciar el passat mes d’abril i es preveuen dues sessions més

Aquesta setmana s’ha realitzat una activitat sobre l’envelliment actiu destinada a les persones usuàries del Servei De La Mà: Acompanyament a la gent gran de la Paeria de Balaguer. L’activitat s’ha dut a terme al Casal Cívic del Carrer Miracle i ha consistit en un taller de nutrició, impartit per personal expert de l’Equip d’Atenció Primària Comunitària Balaguer. La sessió forma part d’una sèrie que es van iniciar el passat mes d’abril i es preveuen dues sessions més, una a finals de juliol i l’altra a primers del mes d’agost.

L’objectiu de l’activitat és fomentar l’envelliment actiu, especialment en temes de memòria i gestió emocional, activitat física adaptada i nutrició. Totes les sessions les imparteixen personal professional de psicologia, fisioteràpia i nutrició de l’Equip d’Atenció Primària Comunitària Balaguer.

Les persones participants són usuàries del Servei De La Mà: Acompanyament a la gent gran, el qual té com objectiu acompanyar a persones més grans de 65 anys residents a Balaguer, que tinguin dificultats per a sortir de casa soles o necessitin  ajuda per anar a comprar o fer gestions diàries fora del domicili.

De la Mà és un servei gratuït que ofereix la Paeria de Balaguer, pel quan s’acompanya a les persones fora de la llar per passejar, fer gestions, visites mèdiques, o relacionar-se socialment.

El servei es va iniciar l’any 2019 amb personal contractat pel Projecte Treball als Barris i actualment compta també amb personal contractat pel Programa Treball i Formació, ambdós subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. Des del 2023, aquest servei també s’ofereix a les residències de gent gran de Balaguer.

Per a més informació, les persones que estiguin interessades en inscriure’s al programa poden trucar al telèfon 618 795 495, o bé contactar a través de l’adreça electrònica delama@balaguer.cat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.