El sector turístic de Lleida espera assolir aquest estiu les xifres rècord de viatgers i pernoctacions del 2019

El Patronat de Turisme de la Diputació es mostra plenament optimista gràcies a la millora epidemiològica i impulsa la campanya “Lleida, vola de nou”

El sector turístic de Lleida es mostra plenament optimista davant la nova temporada d’estiu. De fet, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu assolir enguany els resultats de l’any 2019, que es va tancar amb un rècord històric de 565.000 viatgers i 1.428.000 pernoctacions.

Per fer realitat els pronòstics, el Patronat ha impulsat la campanya “Lleida, vola de nou”, que vol donar resposta a la demanda d’escapades de cap de setmana, festius i de vacances per connectar de nou amb la natura i l’activitat a l’aire lliure així com oferir allotjament que vetlli per la seguretat del client.

En paral·lel, el Patronat ha participat en la campanya “Catalunya, un lloc fet a mida” de l’Agència Catalana de Turisme. En aquest cas, es mostren imatges icòniques del territori lleidatà adreçades també al mercat estatal i específicament al francès o alemany, entre altres. El pressupost per ambdues campanyes és de 500.000 euros.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera, Miquel Miras i Ingrid Canelles

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.