El sector del Comerç i serveis de Fira Q presentarà les seves propostes en la desfilada moda blg 25600

Aquesta posada en escena pretén donar a conèixer les darreres novetats per la temporada

 

Un dels sectors que estaran presents un any més a Fira Q són les activitat relacionades amb el comerç i els serveis, un sector que té una gran presència en l’esdeveniment. En aquesta edició, algunes empreses dedicades a la comercialització de productes i serveis relacionats amb la construcció i l’habitatge, passen a formar part de la zona de comerç.

D’altra banda, durant els tres dies de Fira Q, els diferents expositors presentaran els seus productes, oferiran demostracions, xerrades, en l’espai de l’escenari – passarel·la. En aquest es faran quatre desfilades professionals, que aniran a càrrec de l’Agència Il·lusions Model by Laura Echevarría de Lleida. Hi desfilaran Joieria Joima, Merceria Bonet, Marieta Roba de Dona, Ma PetiteRainbow – Baby&kids, i Assessores de Bellesa de Mary Kay, amb la participació de La Xemeneia, espai de dansa, moviment i creació.

Aquesta posada en escena pretén donar a conèixer les darreres novetats per la temporada, amb roba de dona, infants, joies, complements i maquillatge. També s’han programat sessions per al benestar, xerrades professionals i altres activitats, que es podran consultar al programa de Fira Q.

La voluntat de l’Àrea de Fires de la Paeria és esdevenir un any més un espai per a la promoció de les empreses del territori, les seves activitats i productes.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.