El sector de l’autocaravana segueix en auge a la província

Des de la pandèmia l’oferta de places d’autocaravanes ha crescut un 30% en la demarcació

La covid-19 ens va portar a la societat canvis molt rellevants. Les limitacions per moure’s entre comarques i províncies o la recerca d’espais més segurs va suposar, per exemple, un canvi en els hàbits turístics. Una bona mostra ho marca per exemple les xifres facilitades ara per la Federació Espanyola d’Autocaravanes, les quals destaquen que l’oferta de places d’aquests vehicles ha crescut un 30% a la demarcació de Lleida des de la pandèmia.

Aquest fet l’han notat en especial les empreses de lloguer o venda d’autocaravanes, com per exemple aquesta de Menàrguens, on han viscut de ple l’acceleració en l’interès per aquest tipus de turisme.

Amb un públic majoritàriament familiar a la recerca de natura i activitats variades, molts municipis de la comarca de la Noguera han apostat els darrers anys per instal·lar-hi pàrquings per autocaravanes com per exemple Balaguer, Castelló de Farfanya o Montgai.

De les 72 àrees de servei que hi ha a la província, 48 estan a les comarques de la plana amb prop de 640 places, sent l’Urgell la comarca amb més àrees de servei i pernoctació amb una quinzena.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.