El Sant Crist de Balaguer il·lustra un nou mata-segells turístic

La iniciativa es va començar a treballar ara fa un any gràcies a la proposta del balaguerí Joan Solé i Molins. Un any després i gràcies a la col·laboració de la Paeria de Balaguer s’ha pogut presentar aquest mata-segells que a partir de dilluns ja es podrà utilitzar a l’oficina de Correos de la capital de la Noguera

El Sant Crist de Balaguer ja té el seu mata-segells turístic. L’estampa s’ha presentat aquest dissabte a la sala d’actes de l’Ajuntament de Balaguer on hi han assistit membres del club filatèlic i numismàtic de Lleida, impulsors de la iniciativa, el Paer en Cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal i responsable de comunicació de Correos a Catalunya i Andorra, Antoni Aguilar.

Correos va idear els mata-segells de tipus turístic l’any 2014 amb l’objectiu de promocionar el territori i els seus atractius turístics. El mata segells del Sant Crist serà el 5è que es presenta, d’aquesta tipologia, a la província de Lleida.

Arreu de Catalunya es compta amb una quarantena de mata-segells d’aquestes característiques.

La iniciativa es va començar a treballar ara fa un any gràcies a la proposta del balaguerí Joan Solé i Molins. Un any després i gràcies a la col·laboració de la Paeria de Balaguer s’ha pogut presentar aquest mata-segells que a partir de dilluns ja es podrà utilitzar a l’oficina de Correos de la capital de la Noguera.

Juntament amb el mata-segells també s’ha presentat una edició limitada de 300 sobres amb els seus 300 segells també amb el Sant Crist com a element principal. Durant la presentació també s’ha fet un repàs de la història dels mata-segells amb especial atenció als més significatius de la ciutat de Balaguer.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.