El Punt Lila fa parada en diferents punts de Balaguer per a una nova campanya

‘Educa’m des de la igualtat per poder decidir amb llibertat’ va dirigida a les famílies

‘Educa’m des de la igualtat per poder decidir amb llibertat’. Aquest és l’eslògan i la idea que la Paeria de Balaguer està duent en diferents punts de la ciutat. La caravana del Punt Lila ja ha fet parada en diferents parcs infantils de la ciutat, posant en marxa una campanya de conscienciació dirigida a les famílies.

En les diferents campanyes del Punt Lila es va detectar que s’havien normalitzat les violències masclistes en les relacions de parella, o també s’ha vist com està creixent l’antifeminisme en els nois. Això ha posat de manifest la necessitat d’actuar amb estratègies que siguin adients per a la conscienciació, especialment del jovent adolescent.

Per tant, en cada ubicació escollida es realitzen diferents dinàmiques i accions que permeten donar a conèixer els objectius de la campanya, posant el focus a les persones a càrrec de l’educació dels infants i joves.

En aquesta campanya es realitza un sorteig entre les persones que participin en un qüestionari. A més de ser un reclam de participació, l’enquesta serveix per recollir informació de necessitats i dubtes que puguin tenir les famílies, i això servirà perquè de cara a pròximes actuacions es pugui fer d’acord a allò que les famílies diuen que necessiten.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.