El Punt Lila de Balaguer estrena campanya durant les festes del Sant Crist

El Punt Lila es va estrenar a la capital de la Noguera amb un estand itinerant l’any 2021 des de llavors, ha estat present en diferents activitats d’oci nocturn de la capital de la Noguera amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais públics d’oci i festius

El Punt Lila de Balaguer estrenarà campanya durant les festes del Sant Crist. L’espai itinerant que es va estrenar l’any 2021 estarà present a les activitats d’oci nocturn que sé celebrant a la capital de la Noguera en el marc de les festes del Sant Crist. Ho faran amb una nova campanya amb el lema ‘Les actituds LGTB-fòbiques o masclistes no són benvingudes.
L’estrena d’aquesta acció  també servirà per presentar una campanya informativa amb consells d’actuació davant d’una agressió masclista.
El Punt Lila es va estrenar a la capital de la Noguera amb un estand itinerant l’any 2021 des de llavors, ha estat present en diferents activitats d’oci nocturn de la capital de la Noguera amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar i prevenir les actituds masclistes i comportaments sexistes que es produeixin en espais públics d’oci i festius.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.