El Polígon industrial Campllong tindrà un nou accés a la zona nord

El vial connectarà la carretera C-13 amb el carrer Xaloc

La Paeria de Balaguer ha donat a conèixer com serà el futur enllaç del polígon industrial Campllong amb la carretera c-13 a través d’un nou accés. Així, la zona industrial de Balaguer tindrà una nova connexió que permetrà entrar al polígon pel nord i poder donar servei a totes les activitats industrials que actualment es troben allunyades dels accessos del polígon.

Per a dur a terme aquest projecte s’ha d’urbanitzar parcialment una parcel·la que és propietat de l’Institut Català del Sòl. La zona del vial que correspon a la parcel·la del polígon l’assumirà el propi INCASOL, mentre que la part de connexió física amb la C-13 serà del Departament de Territori.

D’aquest projecte desemboca simultàniament un canvi urbanístic en el qual una part de la zona d’equipaments municipals passarà a ser sol industrial comercial dins del polígon i viceversa.

Des de la Paeria es valora molt positivament aquesta nova entrada, ja que millora el flux de vehicles i facilita l’accés a la zona nord on recentment s’hi ha instal·lat noves empreses.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.