El Ple de la Paeria de Balaguer aprova la nova ordenança de gestió de residus

L’aprovació inicial de la nova normativa ha comptat amb 16 vots favorables i només una abstenció

El Ple de la Paeria de Balaguer ha aprovat la nova ordenança municipal de gestió de residus. Així doncs, es derogarà l’article 16 i tot el capítol 8 de l’Ordenança municipal de Policia i Bon Govern referent a aquest àmbit.

La nova normativa, aprovada des d’aquest dijous, de manera inicial pretén avançar cap a un model de gestió dels residus que es basi en la implicació de la ciutadania, i posar en coneixement els drets i deures de la ciutadania en aquest àmbit. Una normativa que recull la Inspecció i el Règim sancionador on es regulen les sancions i on es preveu que les quantitats per infringir-la siguin molt més altes.

L’ordenança ha comptat amb el vot favorable de 16 paers que en general han aplaudit el nou text. La nova llei municipal només ha tingut l’abstenció del grup municipal de la CUP. Els paers també s’han avingut en aprovar un conveni per la creació del “Punt d’atenció Globallleida Noguera” al CEI de Balaguer.


Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

1 comentari

  • Pipito

    Bla bla bla bla……..
    Podeu fer tanta normativa com volgueu, que si la Guardio Urbana quan veu una infracció continúa mirant cap a l’altra banda, la normativa no serveix de res.
    Pel que fa a la Guardia urbana, es trata d’un servei que els balaguerins paguem però no tenim.
    Sr. Vidal. posi’s les piles!

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.