El ple de la Paeria aprova una modificació de crèdit

El canvi proposat per l’actual equip de govern permetrà executar projectes prioritaris per l’actual equip de govern i deixarà en ‘standby’ la instal·lació de la deshumefectadora de la piscina coberta o la construcció d’un nou pavelló al secà

La Paeria de Balaguer va aprovar en el ple ordinari del mes de setembre una modificació de crèdit referent al pressupost del 2022. Concretament, seran poc més d’un milió d’euros els que disposarà l’actual equip de govern provinent del romanent de tresoreria i de projectes pressupostats als comptes de l’antic equip de govern que no es duran a terme enguany. Aquesta modificació es va dur a aprovació amb l’objectiu d’executar projectes que des de l’actual equip de govern prioritzen pel que resta d’any.

Aquesta modificació també servirà per al pagament de subministraments i interessos de crèdits. El canvi pressupostari es va aprovar amb els vots favorables de l’equip de govern i del regidor de Balaguer Ara sí. Els grups municipals de la Cup i Junts es van abstenir i la modificació només va comptar amb els vots en contra d’Esquerra que van defensar els projectes pressupostats durant el seu mandat com el pavelló del Secà i la deshumefectadora de la piscina coberta.

Des de l’equip de govern van justificar que aquest projecte no es cancel·len simplement s’ajornen per buscar millors opcions de forma i temps per executar-los.

El ple també va aprovar per unanimitat la moció presentada per Junts a favor de la construcció d’un baixador de tren al polígon industrial de Campllong de Balaguer i per majoria simple un text de suport a l’exconseller Miquel Buch i el sergent Miquel Escolà.

Amb el mateix suport es va aprovar una moció en suport als independentistes detinguts pels fets ocorreguts durant el pas de la prova ciclista de ‘La Vuelta’ per Catalunya. El mateix partit va presentar una moció per la creació de la Taula del benestar animal a la capital de la Noguera que es va aprovar per unanimitat.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.