El ple de Cartipàs defineix l’equip de govern a la Paeria de Balaguer

En la sessió plenària també es va exposar el projecte de les Àrees d’actuació municipal, es va donar compte de la constitució dels grups polítics i del nomenament dels portaveus

La Paeria de Balaguer ha celebrat aquest dijous el Ple de cartipàs en el qual s’han atribuït les àrees als diferents paers dels dos grups que formen l’equip de govern, el PSC i Treballem per Balaguer.

Pel que fa als socialistes el govern estarà format per Lorena González amb l’Alcaldia, Hisenda i Comunicació; Jesús Cienfuegos tindrà les àrees de Règim Intern, Seguretat, Habitatge, Serveis Municipals i Primera Tinença; Borja Vega portarà Ocupació, Benestar Animal, Fires i Mercats; Anna Profitós assumeix Educació, Infància, Igualtat i la quarta tinença; i Sandra Madueño es queda amb Patrimoni, Festes, Joventut i cinquena tinença.

Els paers de Treballem per Balaguer assumeixen les carteres d’Urbanisme, Empresa, Comerç, Entorn Natural, Comunicació i Segona Tinença d’alcaldia amb Guifré Ricart; Esports i Serveis Socials amb Laia Vilardell; i Cultura, Turisme i tercera tinença amb Carme Puigpelat.

Un dels moments amb més intervencions va ser en la definició de les dedicacions i també els sous que percebrà cada paer, que tal com es va anunciar es rebaixaria un 14’5% respecte l’anterior cartipàs tot i que la oposició ho posava en dubte.

En la sessió plenària també es va exposar el projecte de les Àrees d’actuació municipal, dividint la ciutat en 9 espais amb un responsable per cada un d’ells.

D’altra banda, en el ple es va donar compte, entre altres qüestions, de la constitució dels grups polítics i del nomenament dels diferents portaveus. També es va determinar la periodicitat de les sessions ordinàries del ple de la Paeria, així com el nombre d’intervencions de cada grup i de les qüestions que aquests plantegin en el torn de prec i preguntes, les quals hauran de presentar-se per escrit vint-i-quatre hores abans del ple.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.