El ple de Balaguer aprova el cartipàs amb cinc tinents d’alcalde i quatre dedicacions exclusives

La sessió extraordinària va tenir lloc aquest dijous a les 20h

El ple de Balaguer va celebrar aquest dijous una sessió extraordinària en motiu de l’organització i aprovació del cartipàs pel mandat 2019-2023.

En el ple es van constituir els diferents grups polítics municipals, es van aprovar els nomenaments de la Junta de Govern Local i Tinents d’Alcalde i es va definir el règim de sessions que a partir d’ara seran a les 8 del vespre enlloc de les 9. També es van aprovar les regidories d’actuació municipal i el règim de dedicacions, retribucions, assistències i indemnitzacions dels membres de la corporació.

La primera tinent d’alcalde és Ester Guarné, que portarà les àrees de Promoció Econòmica i Ocupació amb el 100% de dedicació. La segona tinent és Gemma Vilarasau, que s’encarregarà de les àrees d’Esports, Joventut i Infància, amb el 75% de dedicació. Gerard Torres ocupa el càrrec de tercer tinent d’alcalde, amb l’objectiu de dirigir les àrees de Seguretat, Urbanisme i Obres Públiques amb 100% de dedicació. El quart tinent d’alcalde l’ocupa Kevin Bruque per portar els departaments de Governació, Afers Socials i Participació amb el 60% de dedicació. Amb el mateix percentatge de dedicació treballarà Arnau Torrente, que és l’encarregat de les àrees de Cultura i Comunicació, essent així el cinquè tinent. Pel que fa al departament d’Igualtat, Educació i Nova Ciutadania seran gestionats per Laura Corsà, sense dedicació. Per la seva banda, Maria Pau Ortiga portarà les àrees de Turisme, Fires i Festes amb el 100% de dedicació i Xavier Castellà, amb el 50% de dedicació, dirigirà els departaments de Medi, Sostenibilitat i Salut. D’aquesta manera, la comissió de Govern està formada per un total de nou regidors, mentre que la Junta de Govern la conformen els cinc tinents d’alcalde.

Finalment també es van aprovar els nomenaments dels representants de la Corporació i es va fixar el dijous 25 de juliol com a data pel primer ple ordinari de la nova legislatura.


Informa: Carla Vilaseca

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.