El pati de l’Escola Àngel Guimerà de Balaguer s’obre per al lleure dels nens a partir del 16 de juliol

Acollirà activitats esportives, manualitats, jocs tradicionals i d’aigua a càrrec de professionals que vetllaran pel compliment de les mesures Covid-19

El pati de l’Escola Àngel Guimerà de Balaguer s’obrirà del dia 16 de juliol al 12 de setembre com a espai de lleure per a la ciutadania. El projecte, impulsat per la Paeria de Balaguer en el marc del Programa Treball als Barris, neix arran de la demanda dels veïns del Centre Històric de disposar de més espais lúdics, esportius o de trobada.

En concret, l’espai està pensat per a nens de 8 a 12 anys i acollirà activitats esportives, manualitats, jocs tradicionals i d’aigua així com sessions de ball. Dues persones seran les responsables que vetllaran pel correcte desenvolupament del projecte i pel compliment de les mesures Covid-19.

D’aquesta manera, cada setmana es realitzaran 12 h de Pati Obert, distribuides en els següents diez i horari: dimecres, divendres i diumenge de 18.00 h a 21.00 h de la tarda, i el dissabte de 10.00 h del mati a 13.00h del migdia.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera / Gerard Díaz Tribó

1 comentari

  • un observador

    Moltes felicitats a l’Ajuntament per aquesta iniciativa. Tant de bo això es faci en altres centres docents de la ciutat. La canalla necessita el seu espai i algú que els controli.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.