El nombre d’afectats per coronavirus a Lleida s’eleva a 26

A Catalunya s’han registrat 190 casos nous

El Departament de Salut de la Generalitat a Lleida ha confirmat aquesta tarda 9 casos nous de coronovirus que se sumen als 17 ja coneguts dies endarrera. En total es tracta de 26 persones infectades, la major part d’elles d’edat avançada  de les quals 4 es troben ingressades l’ Hospital Arnau de Vilanova i una a la Unitat de Cures Intensives, en estat greu. Segons el Departament estan localitzades totes les cadenes de transmissió.

Durant la roda de premsa també s’ha confirmat que 57 treballadors sanitaris es troben confinats ja que han estat en contacte amb persones infectades, per altra banda també hi ha 100 persones de la província en aïllament. 

Pel que fa a la resta de Catalunya el Departament de Salut ha informat de 190 casos nous de coronavirus SARS-CoV-2. Del nombre total de casos de l’inici de la pandèmia, 35 persones estan greus i 6 han mort, tres de les quals relacionades amb el brot d’Igualada. Del nombre total d’afectats arreu del país, 58 són professionals sanitaris. 

Pel que fa al brot d’Igualada, Salut confirma un total de 67 positius de coronavirus SARS-CoV-2 des que es va declarar. Quatre persones estan greus i tres, amb patologies prèvies importants i d’edats compreses entre els 71 i els 86 anys, han mort amb la Covid-19. Del nombre total de casos del brot d’Igualada, 41 són professionals sanitaris.


Informa: Redacció

1 comentari

  • Carlos calvis torres

    Cuantos infectados de conoraviyrios hay en balaguer que se sepa. Más o menos y que probabilidad hay de contagios. Grascisa

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.