El nedador del CEN Balaguer David Pedrós aconsegueix una medalla de bronze al trofeu Internacional de Catalunya de natació

L’ha aconseguit en la modalitat de 200 braça de la categoria Júnior en la primera prova de la temporada pels nedadors del club

El CEN Balaguer va disputar fa pocs dies l’Open Internacional de Catalunya de natació, una competició que està al calendari FINA i que és classificatori per la Olimpíada de Tokyo. Era el primer contacte en un torneig de la temporada, amb premi pel club balaguerí. El jove nedador David Pedrós va aconseguir la medalla de bronze a la categoria júnior de la modalitat de 200 braça.

També hi participaven les nedadores Aurembiaix Pifarré, la més jove que competia entre les absolutes de nivell olímpic, l’Aina Torrubiano i l’Arnau Pifarré, que també era el més jove de la categoria absoluta sent infantil. També cal destacar el bon resultat dels quatre nedadors en el relleu mixt de 4×100 estils amb una 11a posició i quedant 20è lloc absolut a nivell de clubs.

Informa: Redacció