El Museu de la Noguera i els comerços del centre històric organitzen la segona edició del joc de l’Harpieta

Des de la setmana passada i fins al diumenge dia 15, jornada en la que es clausurarà la Festa de l’Harpia de Balaguer 2019, als comerços del centre històric de la ciutat s’hi podran visualitzar imatges de peces com aquesta. Es tracta d’objectes del Museu Comarcal de la Noguera relacionats l’e`poca del regnat del rei Pere, tema principal de la festa de l’Harpia d’enguany,  que els infants de la ciutat hauran de cercar per completar el joc de l’Harpieta. Un joc ideat des del museu comarcal de la Noguera amb l’objectiu de que les balaguerines i balaguerins més petits comencin a gaudir de la festa medieval que la ciutat viurà aquest cap de setmana i fer-ho descobrint el patrimoni cultural i històric de la ciutat.

Aquesta és la segona edició de l’Harpieta que es va estrenar l’any passat explicant l’origen del nom de la festa medieval de la ciutat.

El joc de l’harpia esta obert a tots els infants de la ciutat i el comerços lluiran les imatges de les peces del museu fins el pròxim diumenge. Tot els participants que culminin el joc rebran un obsequi i entre totes les butlletes es sortejarà dues entrades per qualsevol de les activitats culturals que es realitzin a la ciutat al llarg de l’any.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.