El Museu de la Noguera i el Centre d’Interpretació de l’Or celebren el Dia Internacional dels Museus

L’acció d’enguany està dedicada al tema “Museus, sostenibilitat i benestar”

La Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran va iniciar el dissabte passat el programa d’activitats gratuïtes i portes obertes organitzades per commemorar el Dia Internacional dels Museus, organitzat per l’International Council of Museums, que se celebra aquest dijous dia 18 de maig.

Així doncs, tant ell Museu de la Noguera com el Centre d’Interpretació de l’Or oferiran una jornada de portes obertes, amb visites gratuïtes a les exposicions. A més, el museu farà visites comentades als magatzems i als laboratoris a les 11, la 13 i les 18 h, i al Centre de l’Or es faran tallers gratuïts de recerca d’or a les 11 i a les 12.30 h.

L’acció d’enguany està dedicada al tema “Museus, sostenibilitat i benestar”, ja que els museus contribueixen de manera fonamental al benestar i desenvolupament de les comunitats. Com a institucions de confiança i importants fils en el nostre teixit social, estan en una posició única per crear un efecte de cascada que fomenti el canvi positiu.

Els diversos museus de la xarxa han proposat activitats al llarg de tota la setmana, que van començar el dissabte dia 13 amb la celebració de la Nit dels Museus. En el cas del Museu de la Noguera, es va fer una visita guiada amb Maria Bullfarines, la remeiera del segle XIV que explica la història de manera amena i divertida.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.