El Museu de la Noguera acull ‘Metàfores de la llum’ de Minoves

L’exposició temporal compta amb més de 100 peces fetes amb una tècnica i materials innovadors i basades en la interpretació de la natura

Un recorregut entre el color, la llum, el traç i la materialitat. Aquesta és la proposta d’Albert Minoves amb ‘Metàfores de la llum’, una mostra que compta amb més de 100 peces i està exposada actualment al Museu de la Noguera de Balaguer.

L’exposició està dividida en tres blocs, obres de gran format sobre tela, dibuixos en blanc i negre i quadres de petit format en paper, amb una tècnica i materials innovadors.
Des d’un sentit intimista i personal, l’exposició esta basada en la memòria, observació i interpretació de la natura a través de formes laberíntiques, cercles i paisatges impossibles.

Albert Minoves, de família lleidatana, va néixer a Caracas l’any 1955i porta a l’esquena més de 150 exposicions individuals i col•lectives.
La proposta que ha portat a Balaguer convida a l’espectador a fer una interpretació sense referents i sense cap altre context que el de la seva obra a través d’un llenguatge artístic propi.

Les idees i les formes orgàniques conviuen i s’entrellacen en les obres de Minoves que estaran exposades a la sala de baix del Museu de la Noguera fins el 24 de juny d’aquest any.


Informa: Clara Adsuar Cortés

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.