El municipi d’Algerri presenta el llibre “Relats i històries de solitud”

Es tracta d’un recull dels relats que es van presentar al 3r Certamen de Narrativa d’Algerri

L’ajuntament d’Algerri i Zenobita edicions van presentar, aquest diumenge, el llibre “Relats i històries de solitud”. Es tracta d’un recull dels relats presentats al 3r certamen de Narrativa d’Algerri impulsat pel veí del municipi Jesús Brufal amb la col•laboració de l’Ajuntament d’Algerri i l’editorial Zenobita amb l’objectiu d’incentivar i promoure la redacció escrita en format de petit relat.
Aquesta 3a edició tenia com a tema principal la solitud, entesa des de diverses perspectives: un estat anímic, una relació física amb els altres, una opció de vida, un temps per la reflexió entre altres. En total s’hi havien presentat 13 originals en les cinc categories distribuïdes per edats que constaven a les bases del concurs.
La publicació, presentada el diumenge a plaça de la Font de Baix d’Algerri, s’hi troben 12 relats d’entre els quals en destaquen els guanyadors de l’edició del 2021. Al llibre també s’hi poden llegir els premiats de les convocatòries dels anys 2019 i 2020 que tractaven els tems de l’amor i la justícia i l’esperança respectivament.
La presentació del llibre va ser maridada amb l’actuació musical del grup de Menàrguens Anthanagia.

Informa: Redacció Foto: Ajuntament d’Algerri

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.