El Monestir de les Avellanes tanca els actes commemoratius del seu 850è aniversari

El monestir de les Avellanes ha tancat els actes de commemoració del seu 850è aniversari amb la inauguració del seu Claustre Romànic  després de les obres de restauració i conservació d’aquest espai que han durat nous mesos aproximadament i que ha servit per arreglar els problemes estructurals que patia des de fa temps l’espai a més de posar en valor el seu patrimoni històric.  L’obra ha estat possible gràcies a la subvenció del Ministeri de foment qui ha sufragat el seu cost en un 75% i a la comunitat dels germans maristes responsable de costejar la resta de l’actuació. A la inauguració hi va assistir El Director General en funcions d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Ministeri de Foment, Anselmo Menéndez i diferents representants municipals així com els responsable de l’actuació.

 

Amb la restauració del claustre i la cloenda dels actes del 850è aniversari que van començar el passat 1 de febrer el monestir tanca una etapa amb nous reptes a l’horitzó.

Els assistents a l’acte també van poder gaudir d’una visita guiada per recent restaurat claustre i d’un concert amb projeccions audiovisuals a l’església del monestir.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.