El Monestir de les Avellanes tanca el 2022 amb més de 35.000 visitants

El complex monàstic recupera les xifres prepandèmia i registra dades d’ocupació similars a les de l’any 2019

Més de 35.000 visitants han passat durant el 2022 pel Monestir de les Avellanes. Una dada que supera les xifres del 2019 i que constata la recuperació turística del convent després de la pandèmia. Al llarg de l’any la mitjana d’ocupació ha estat del 40% i els caps de setmana i els mesos d’estiu han estat el punt àlgid pel que fa a ocupació registrant en alguns casos el 100%. En aquest sentit, des del Monestir celebren que s’hagi mantingut el turisme de territori que es va iniciar durant la pandèmia
Un altre fet destacat d’aquest 2022 ha estat la recuperació de les trobades de grup tant en l’àmbit empresarial amb jornades i congressos allotjats al monestir com de celebracions familiars o allotjaments en grup a la casa de colònies del complex turístic de la Noguera.
Des de la direcció del Monestir esperen que aquestes xifres es puguin millorar durant el 2023 i es consolidi la tipologia de turisme en benefici de l’impacte econòmic al territori.
Un 2023 que també estarà marcat per la recuperació completa de l’agenda cultural que des del monestir s’impulsa amb exposicions, presentacions, conferències o les consolidades jornades d’història que se celebren al final de la primavera.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.