El Monestir de les Avellanes acull la mostra “Mirades al riu” d’Ignasi Arqué

La sala capitular del Monestir de les Avellanes acollirà des del pròxim dissabte 7 de setembre l’exposició fotogràfica ‘Mirades al riu’ d’Ignasi Arqué.

La mostra és un recull d’instantànies del riu Segre en el seu pas pel parc de la Mitjana de Lleida. La selecció de fotografies realitzada pel propi artista mostra el seu punt de vista del riu, amb diferents perspectives alternant diferents tècniques fotogràfiques, com la macrofotografia,  la fotografia paisatgística o l’aquàtica que cobra una especial importància en aquesta exposició, mostrant diversos aspectes de l’ecosistema fluvial difícils de captar per l’ull humà.

Ignasi Arqué és un apassionat de la fotografia nascut a Lleida i amb arrels al municipi d’Os de Balaguer.  Vinculat al món de la fotografia des de ben patit per Arqué poder mostrar el seu treball a la sala capitular del Monestir resulta quelcom especial.

La mostra ‘Mirades al riu’ d’Ignasi Arqué es podrà visitar al Monestir de les Avellanes fins el pròxim 7 d’octubre de manera gratuïta.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.