El Ministeri de Sanitat reparteix 50 nous respiradors a cinc hospitals catalans

El Germans Trias i Pujol, el St. Pau, el Parc Taulí, el Josep Trueta i l’Arnau de Vilanova reben 10 ventiladors cadascun

El Ministeri de Sanitat ha informat aquest dissabte que ha lliurat 50 nous respiradors a cinc hospitals catalans per fer front a les necessitats derivades de la crisi sanitària de la covid-19. Els respiradors es van lliurar aquest divendres passat entre les 17.00 i les 19.00 hores, i des de la passada nit han començat a funcionar a ple rendiment als centres on van arribar. Segons el govern d’Espanya, el ministeri va repartir deu ventiladors a cadascun dels cinc hospitals destinataris. Així, l’Hospital Sant Pau de Barcelona, l’Hospital Germans Trias i Pujol de la mateixa capital, l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, i l’Hospital Josep Trueta de Girona, han rebut el nou material que ja funciona.
Amb aquest repartiment, el ministeri assegura que “es continua incrementant la capacitat dels cinc centres catalans amb un total de 50 màquines de ventilació”. El material ha estat traslladat des de Madrid i posat en marxa en el menor temps possible gràcies al personal tècnic i treballadors dels centres hospitalaris per a reforçar el sistema sanitari català.

El govern d’Espanya afirma que d’aquesta manera “continua amb el repartiment a les comunitats autònomes del material necessari per a reforçar el Sistema Nacional de Salut i fer front a la crisi de la covid-19 en les millors condicions possibles”.


Informa: ACN

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.