El JoVa amplia la seva participació amb l’adhesió de 19 municipis

El nombre de participants podria arribar als 300 i tindrà lloc els mesos de juliol i agost

L’onzena edició del projecte Joves i Valors (JoVa), organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera, donarà el tret de sortida aquest proper mes de juliol amb la participació de 19 municipis, una xifra superior a la de l’any passat quan es va arribar fins als 15. Dirigit a joves d’entre 12 i 17 anys, és un projecte comarcal que consisteix a oferir al jovent la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais del seu municipi.

Totes les poblacions que duran a terme el JoVa durant els mesos de juliol i agost i el jovent participant, que podria arribar fins als 300, haurà de destinar a l’activitat un mínim de 40 hores. Les principals accions són l’adequació i neteja d’espais municipals, la rehabilitació i pintura de mobiliari urbà o col·laboracions en l’organització d’activitats municipals.

Com a novetat, enguany es recupera la tradicional sortida a PortAventura prevista pel 31 d’agost. Les inscripcions ja es troben obertes i els joves que s’hi vulgui apuntar s’haurà d’adreçar al seu ajuntament respectiu.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.