El grup Saüc enregistra el seu nou videoclip a Balaguer

El Riu Segre de Balaguer, el centre històric de la ciutat i l’Harpia són alguns dels escenaris i  dels protagonistes del nou  videoclip que el grup balaguerí, Saüc,  llençarà a meitats del mes setembre. Les imatges enregistrades durant aquesta setmana donaran vida al tema Harpia  que suposarà el quart senzill que publica el quintet de rock metal balaguerí. Pels integrants del grup el nou videoclip és els seu particular homenatge a la ciutat.

Una peça dirigida pel director  Ismael Boldú  i que s’estrenarà coincidint amb la festivitat de l’Harpia de la ciutat. El single vol traslladar el significat de l’animal mitològic a l’actualitat.

L’enregistrament del videoclip ha comptat amb la col·laboració de les bèsties feréstegues de Balaguer així com amb la participació d’actor i actrius amateurs de la ciutat i de l’actriu professional balaguerina Gemma Castell.

Aquest serà el tercer videoclip de la banda formada a finals 2017. Tot i la seva recent creació el grup ja compta amb una àmplia trajectòria en el món del Rock Metal. Recentment ha participat al prestigiós concurs Pepe Marin Rock on han aconseguit ser finalistes . Actualment els membres de Saüc estan ultimant els detalls per poder enregistrar el seu primer disc.

El pròxim concert de la banda serà a finals del mes de setembre a la ciutat de Lleida durant els concerts de la Fira de Sant Miquel de la capital lleidatana.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.