El grup de pop d’autor Círculo de Borneo publica el videoclip ‘Contradicción, Parte II’ del seu nou àlbum ‘Hombre madre’

És una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual

Aquest divendres la formació lleidatana-oscenca ha publicat un nou videoclip corresponent al segon disc ‘Hombre madre’ (2020). Aquest nou àlbum -produït per Antoni Tolmos- marca un abans i un després en la trajectòria de la banda que estrena formació i en què hi destaquen diversos estils musicals interpretats per una formació clàssica. “Contradicción, Parte II” és una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual. En aquesta s’ha volgut reflectir la lluita entre la raó i la bogeria; el desig i l’abatiment, el cos i l’ànima. Espais que cerquen un equilibri constant i que conviuen en cada ésser:

https://www.youtube.com/watch?v=fzD88H-ulzU 

El videoclip, dirigit per Ivan Luengo y Jessica Hernández, ha estat enregistrat en diversos espais naturals: Aitona (Lleida), Llançà (Girona), Els Monegros. Vall d’Isàbena i Finestres (Osca). ‘Hombre madre’ esdevé un abans i un després en la trajectòria de Círculo de Borneo. Aquest LP amplifica el camí personal i singular d’entendre, interpretar i transmetre la música de la banda. L’evolució creativa i artística ha fet viatjar al grup a través de textures ben diverses i paisatges acústics en què s’han desenvolupat 10 temes d’estils musicals diversos (rock, latin, reggae, pop, melòdic…) interpretats per un conjunt de músics clàssics (piano, violí, cello, flauta, percussió i veu).

Círculo de Borneo (CDB) es un projecte encapçalat pel pianista i compositor Josep M. Porté i el cantant i lletrista Juan Magrí.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.